f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

100 - річний ювілей Одеської кіностудії

27.05.2019

Угоду про співпрацю у розвитку кіновиробництва в Україні підписали голова правління Одеської кіностудії Андрій Осіпов та генеральний директор Національної кіностудії імені Олександра Довженка, голова Національної спілки кінематографістів України Олесь Янчук.

https://www.facebook.com/a.osipow.l.a

В п'ятницю відсвяткували 100 річчя Одеської кіностудії. Кілька довгих місяців багатоетапної підготовки і один прекрасний сонячний день. Гідрометцентр лякав нас грозою, ми боялись, але думками відганяли грозовий фронт і нам вдалось.

Такої концентрації держ і місцевих представників, послів і генконсулів, кінематографістів, продюсерів, культурних діячів та стільки преси в одному місці я не бачила давно )) Адреналін тримав на ногах після кількох недоспаних ночей. Одним словом - було круто.

Я вдячна голові правління кіностудії Андрій Осіпов, що могла разом пройти весь шлях, і за підтримку! Дівчатам-феям кіностудії Anna Docheva Алёнка Алимова Лана Эскина Ksenia Teremkova-Koloda , ще Alexsandr Shevchenko та багатьом іншим - за створену красу, відданість роботі, силу, душу, терпіння, тепло, жарти і посмішку ? Ви неймовірні! Havas Engage Ouliana Buriak Daria Gorbatsevich Sasha Tkach дякую за професійність і злагодженість. Задоволення з вами працювати! А ще дякую команді Акім Галімов, яка створила душевну історію до дня народження кіностудії!

Приємного перегляду

https://www.facebook.com/galyna.grubliak?eid=ARB2ABkHF7KRALDgY0joLM8cyEfGEmllLm0MnaCunkgVO7lpGYQVvX_-p07XZrF4ITYap2jT5VZuQlTW

http://uahistory.com/topics/famous_people/8302?fbclid=IwAR2KK2RC5A9ODRgZkBHjvaDv4rqQdFIXHHrLgUUA08OwJkLT3iTvJQlfZIg