f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

ПОСТАНОВА секретаріату Правління Національної спілки кінематографістів України м.Київ 23 липня 2019 року.

16.08.2019

Про присудження премії імені Фелікса Соболєва та про внесення змін у складі Комітету з премії імені Фелікса Соболєва

Заслухавши повідомлення секретаря правління НСКУ, голови Комітету з премії імені Фелікса Соболєва Ширмана Р.Н.

«Про присудження премії імені Фелікса Соболєва та про внесення змін у складі Комітету з премії імені Фелікса Соболєва», УХВАЛИЛИ:

1. На підставі рішення Комітету з присудження премії імені Фелікса Соболєва (протокол від 17 липня 2019 року) присудити премію імені Фелікса Соболєва у 2019 році кінорежисерам СИРИХ Анатолію Дмитровичу та САМОЛЕВСЬКІЙ Ользі Юзефівні – за вагомий внесок у світове та українське неігрове кіно.

2. Враховуючи пропозиції Комітету з присудження премії імені Фелікса Соболєва внести зміни в його склад, а саме затвердити кандидатури:

Тримбача Сергія Васильовича, Давиденка Георгія Івановича, Терещенка Юрія Михайловича, Бєлкіна Євгена Абрамовича.

3. Зважаючи на те, що Комітет з присудження премії імені Фелікса Соболєва не визначив лауреатів в номінації «оригінальні кінотвори у неігровому виді кінематографії, позначені високим професіоналізмом. новаторством, створені протягом останніх двох років та які здобули широке громадське визнання», дозволити Комітету, як виняток, у випадку, якщо з’явиться такий твір, у вересні 2019 р. прийняти рішення з цього питання та передати його на затвердження секретаріату.

Голова НСКУ ЯНЧУК О.С.

Оргсекретар правління НСКУ ПАРФЕНЮК О.Б.