f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

15 січня - 05 лютого 2020 «ЗУСТРІЧІ»/Фотовиставка ВОЛОДИМИР ВЕРЕЩАГІН (Україна)

31.01.2020

НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА КІНЕМАТОГРАФІСТІВ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА ФОТОХУДОЖНИКІВ УКРАЇНИ

КИЇВСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ НСФХУ

Продовжується спільний проект Національної спілки фотохудожників України та Національної спілки кінематографістів України щодо виставкового простору та серії виставок кінематографістів та фотохудожників у Центральному Будинку Кіно.

Виставка експонується кожного дня з 12:00 до 20:00 у Будинку Кіно, Саксаганського 6, Київ Вхід вільний

Про Автора: ВЕРЕЩАГІН Володимир Леонідович народився 15 серпня 1938 у м.Київ.

Одночасно брав участь в організованих журналом «Советское Фото» фотоконкурсах, є переможцем і дипломантом багатьох союзних та міжнародних фотоконкурсів серед країн соціалістичного табору. Співпрацював з видавництвами «Мистецтво», «Радянська Україна», «Наукова Думка», Академії Наук України, «Укркоопспілкою».

Працював заступником голови, пізніше головою – у новоствореному українському відділенні видавничо-поліграфічного об’єднання «Зовнішторгіздат», займався рекламною фотозйомкою.

Брав участь у створенні журналу «Стиль и Дом», де працює шеф-фотографом, проводить ексклюзивні фотозйомки в Україні та за кордоном, співпрацює з журналами Vogue, Cosmopolitan та іншими виданнями.

У 1989 році бере участь у заснуванні Спілки фотохудожників України.

Творчий доробок складається з найбільшої кількості публікацій серед членів НСФХУ (одна публікація нараховує від 10 до 150 робіт), має 25 персональних фотовиставок в Україні та за кордоном – у Франції, Швейцарії, одна з попередніх міжнародних – у залі «Auditorium Stravinsky» у Монтре.

Має урядові нагороди (з 1964 р.)

Координатори експозиції – Любов Котляр Київська організація НСФХУ Валерій Лещинський Creative/Art Director в Kyivphotos-Hall 2012