f y
Національна спілка кінематографістів України

Інтерв’ю

«Цікаво, чи глядач готовий подивитись собі в очі»

13.12.2021

Режисер Тарас Дронь про фільм «Із зав’язаними очима» 

У четвер, 9 грудня, у прокат виходить фільм Тараса Дроня «Із зав’язаними очима». Понад рік картина «блукала» світом, беручи участь у фестивалях. Її прем’єра відбулась у жовтні 2020 року на Варшавському фестивалі, де фільм отримав приз за найкращий дебют. Згодом були ще фестивалі, ще нагороди. І нарешті картина виходить в український прокат. 

Дія фільму відбувається після закінчення російсько-української війни. Головна героїня Юля, професійна спортсменка боїв змішаних єдиноборств, переживає посттравматичний синдром, пов’язаний зі втратою її хлопця на фронті. Дівчина намагається втекти від психологічного тиску з боку оточення, вона вирішує завершити свою спортивну кар’єру. У фільмі знімались Марина Кошкіна, Олег Шульга, Лариса Руснак, Олександр Мавріц,Сергій Лузановський, Ігор Колтовський та інші. Оператор – Олександр Поздняков. Продюсерка – Валерія Сочивець. 

Далі:

https://zaxid.net/taras_dron_pro_film_iz_zavyazanimi_ochima_intervyu_n1531917?fbclid=IwAR1rw08utzwXk3CtWKCsplESzcMLOfw9E1WkOkFu-gG2-jRsd2lFVE95YNY