f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

«Новий канал» став співпродюсером фільму «Сторожова застава»

03.09.2016

«Новий канал» став співпродюсером фільму «Сторожова застава» Юрія Ковальова, що його виробляє кінокомпанія Kinorob, яка входить до складу Film.ua Group, інформує «Детектор медіа».

Водночас група StarLightMedia намагатиметься залучити рекламодавців за допомогою продакт плейсменту.

Зміна статусу «Нового каналу», який раніше був заявлений як медіапартнер фільму «Сторожова застава», збільшить залученість каналу до прокатної долі стрічки.

«Індустрія прокатного кіно влаштована таким чином, що промо та маркетинг грають в комерційному успіху фільму дуже істотну роль. Саме цим буде займатися «Новий канал» як співпродюсер проекту.

Для українського кіно ефективне промо тим більше важливо, тому що у глядача немає, в цілому, довіри до національної кінематографу. Нам потрібно за рахунок якісної і масованої реклами створити для глядача мотивацію, емоційний імпульс, який перетвориться в придбання квитка і відвідування кінотеатру заради «Сторожової застави». Ну, а в самому кінозалі колеги з Film.ua не підведуть: фільм обіцяє бути захоплюючим», – сказав директор «Нового каналу» Володимир Локотко.

Крім того, група StarLightMedia, в яку входить «Новий канал», частково візьме на себе переговори з потенційними рекламодавцями, яким відкрита можливість представити свій бренд у фільмі «Сторожова застава» за допомогою продакт плейсменту.

«Я вважаю, що стратегічне партнерство з групою StarLightMedia та участь в проекті «Нового каналу» як співпродюсера значно посилить позицію фільму в рамках його маркетинг стратегії і дозволить залучити більшу кількість глядачів до кінотеатрів. Ми завжди раді професійним і надійним партнерам», – сказав продюсер фільму Єгор Олесов.

«Детектор медіа», 2 вересня 2016 року