f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

14 вересня у PinchukArtCentre – «Наш нацист» Роберта Крамера

13.09.2016

14 вересня 2016 року, о 19:00 фільмова програма PinchukArtCentre продовжується показом фільму Роберта Крамера «Наш нацист».

«Наш нацист» – документальна картина Роберта Крамера про зйомки «Раневого каналу», що стала важливим документом про природу фашизму і документального кіно. Фільм показує те, що залишалося за кадром: від жорстокого підходу знімальної групи, що нагадує фашистські допити, до мук самого режисера, який намагається одночасно докопатися до істини і розібратися зі своїми відносинами з батьком, ключовим творцем нацистської пропаганди.

Показ відбудеться 14 вересня, о 19:00 на 6-му поверсі PinchukArtCentre у відеолаунжі кав'ярні One Love Coffеe на мові оригіналу з субтитрами. Подія безкоштовна, участь за реєстрації>>>.

Фільмова програма проходить у партнерстві з особистостями та організаціями, які розвивають кіно та кінокритику в Україні. Кожна зі співпраць триватиме протягом певного періоду – від одного до кількох місяців, матиме свою назву та концепцію.

Першим куратором фільмової програми є Станіслав Битюцький – кінокритик, режисер. «Проти забуття: кіно після війни» – тема нашого першого циклу програми, яка об’єднає серію фільмів, знятих режисерами-новаторами, які працюють на межі документального кіно і сучасного мистецтва.

За офіційною інформацією