f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Розпочато знімання історичної драми-вестерну «Троє»

14.09.2016

7 вересня 2016 року компанія “Директорія кіно” розпочала зйомки історичної драми-вестерну “Троє” Івана Кравчишина.

Короткий синопсис: “Кінець Громадянської війни. Останній і вирішальний жереб, що врешті решт вирішить, чия взяла. Останні дні для трьох відчайдух з різними характерами і світоглядами, у військовій формі різних армій та звань. Коли після безлічі перешкод більшовицькі лещата от-от затиснуть їх у смертельні обійми, вони до останнього залишаються вірними своїй єдиній мрії – свободі. Чи знайдуть вони собі місце в новій в ері, що настає, – ері прагматизму, дріб'язковості, знеособлення і зрівнялівки?” 

Режисером фільму виступає Іван Кравчишин, сценарій Віталія Потруха за участі Тараса Антиповича, Івана Кравчишина та Ігоря Савиченка, оператор Дмитро Тартишніков, художник-постановник Володимир Романов, художник по костюмах Марія Черниш.

Продюсери фільму – Ігор Савиченко, Дмитро Кожема.

Головні ролі виконують Артемій Єгоров, Аліна Коваленко, Євген Піднебесний, Роман Ясиновський і Леонід Захарченко.

Фільм апелює до таких цінностей, як відчуття свободи і справжня дружба – саме ці поняття на думку авторів визначали справжніх героїв у той складний час, коли стомлені війною люди з останніх сил боролись за волю, вже чітко розуміючи, що радянська доба наступає невідворотньо.

Фільм виробляється за підтримки Державного агентства України з питань кіно, сума державної підтримки складає 9 млн. 330 тис. грн.

Знімальний період триватиме до кінця листопада, виробництво фільму буде завершено у червні 2017 року.

Український глядач зможе побачити стрічку “Троє” наприкінці 2017 року.

За інформацією “Директорії кіно