f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Розпочато тур допрем’єрних показів «Чунгула» містами України

26.10.2016

26 жовтня 2016 року розпочався тур допрем’єрних показів фільму «Чунгул» В’ячеслава та Олександра Альошечкіних містами України.

У турі беруть участь виконавці головних ролей Богдан Юсипчук і Анна Гуляєва. Актори відвідають Львів (26 жовтня), Івано-Франківськ (27 жовтня), Одесу (29 жовтня), Полтаву (2 листопада) і Харків (3 листопада). 

31 жовтня, на Halloween, у київському кінотеатрі «Сінема Сіті» відбудеться офіційна прем’єра фільму «Чунгул».

«Чунгул» із давньотюркської мови перекладається як «вир» — місце, з якого важко вибратися. Багатьом людям знайома ситуація, коли вони потрапляють у своєрідну згубну зону комфорту, з якої неможливо вибратися і йти вперед. І вона згодом стає для них таким «чунгулом».

За сюжетом фільму, міський гульвіса Денис затримується у зв’язку із форс-мажорними обставинами у віддаленому від цивілізації селі. Але для того, щоб покинути це місце, йому доведеться заплатити свою ціну місцевому чаклуну. І наскільки високою буде ціна для головного героя, коли дочка чаклуна закохується в нього…

Фільм було вироблено за рекордні 4 місяці. Режисери В’ячеслав і Олександр Альошечкіни вже вдруге повертаються до української містичної тематики у великому кіно.  

«Україна стає все більш відомою і пізнаваною в світі, зараз як ніколи потребує такої "нової хвилі"», — зазначив продюсер фільму Олексій Кашин.

Про фільм

Жанр: містичний трилер
Слоган фільму «Ніколи нічего не проси!»
Рік: 2016
Країна: Україна
Режисер: Олександр Альошечкін, В’ячеслав Альошечкін («Синевир»)
Сценарій: Олександр Альошечкін
Актори: Богдан Юсипчук («Синевир», Тіні незабутих предків»), Анна Гуляєва
Тривалість: 75 хв.

Дистриб’юцією фільму опікується компанія Multi Media Distribution.

За офіційною інформацією