f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Одеський МКФ розпочав відбір робіт у конкурсні програми

10.12.2016

10 грудня 2016 року 8-й Одеський міжнародний кінофестиваль розпочав відбір фільмів у конкурсні програми.

Учасниками Міжнародної конкурсної програми можуть стати тільки повнометражні фільми високої художньої якості, орієнтовані на масового глядача («арт-мейнстрім») і завершенні після 1 січня 2016, прем'єри яких не відбулися на території України на момент початку фестивалю.

У Національну конкурсну програму відбираються стрічки будь-якого жанру та будь-якої тривалості українського виробництва або створені у копродукції з Україною, завершенні після 1 січня 2016 року.

До участі у Конкурсі документальних європейських фільмів приймають повнометражні документальні фільми, які були зняті повністю або в копродукції при мажоритарній частці компаній з таких країн: Україна, Німеччина, Великобританія, Франція, Італія, Іспанія, Данія, Польща, Нідерланди, Швеція, Бельгія, Ізраїль, Австрія, Фінляндія, Норвегія, Ірландія, Швейцарія, Чехія, Угорщина, Ісландія, Греція, Росія, Хорватія, Естонія, Румунія, Болгарія, Словаччина, Сербія, Боснія та Герцеговина, Республіка Білорусь, Словенія, Португалія, Туреччина, Люксембург, Македонія, Грузія, Вірменія, Литва, Кіпр, Албанія, Косово.

Детальніше ознайомитися з правилами та процедурою подачі заявки можна на сторінці регламенту Одеського МКФ.

Прийом заявок в міжнародну, національну та документальну конкурсні програми відкритий з 10 грудня 2016 до 10 квітня 2016.

Для подання заявки слід заповнити онлайн-форму на офіційному сайті ОМКФ.

Селекція фільмів в конкурсні програми здійснюється відбірковою комісією, в яку входить програмна дирекція кінофестивалю. Рішення комісії буде оголошено на сайті фестивалю 10 червня 2017 року.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, за електронною адресою program@oiff.com.ua.

За офіційною інформацією