f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Студія «95 квартал» і «Драйв Продакшн» знімають новий серіал «Готель "Галіція"»

16.01.2017

Студія «95 квартал» і «Драйв Продакшн» знімають новий серіал «Готель "Галіція"» для телеканалу ТЕТ, інформує «Детектор медіа».

«Готель "Галіція"» – це атмосферна історія про жителів містичного готелю, а також привидів, які його населяють. Ідею сюжету запропонував актор Тарас Стадницький, відомий за роллю Володьки в сіткомі «Танька і Володька». Режисером картини виступив Андрій Бурлака.

Події відбуваються у занедбаному та неприбутковому готелі «Галіція», який вже понад двісті років належить стародавньому львівському роду Фаркашів. Власник готелю – Мирон Степанович Фаркаш трагічно помирає від нещасного випадку. Тим часом до Львова приїздить його внучатий племінник з Києва – Андрій. Хлопець має на меті позичити в родича гроші, аби виплатити свої борги.

Проте смерть старого дещо змінює плани київського «мажорчика». За заповітом Андрій стає власником старого готелю. Тим часом львівська влада та інвестори, дізнавшись про смерть власника «Галіції», мають свої плани на ділянку готелю, який знаходиться в центрі Львова. Чиновник з мерії вже майже домовляється з Андрієм про продаж «Галіції». Але в справи втручається привид першого власника готелю, який робить все, аби не дозволити зруйнувати реліквію роду Фаркашів.

Роль Андрія, «мажорчика» з Києва, виконує Ігор Ласточкін. Привида, який живе в готелі, – Тарас Стадницький. Покоївку Олесю грає Тетяна Песик. Предків роду Фаркашів – Тараса та Януша – Віктор Гевко та Юрій Ткач.

В ефірі телеканалу ТЕТ серіал вийде у 2017 році.

За інформацією «Детектора медіа»