f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Проект Film.UA «Спадок» повністю доступний на Amazon

28.01.2017

Усі ролики проекту Back to Basics («Спадок») виробництва Film.UA із англійськими субтитрами доступні в онлайн-кінотеатрах Amazon Prime на території США і Канади, повідомляє Film.UA.

Back to Basics («Спадок») – цикл коротких атмосферних роликів, присвячених українській культурі, традиціям, народним звичаям. У частині циклу «Національне святкове вбрання» глядачі побачать, як в XIX–ХХ столітті виглядала українка в залежності від віку, соціального статусу і регіону проживання. Для цього в кожному з коротких, але яскравих епізодів, буде відтворено характерний для певного регіону етнічний образ.

Тетяна Шершньова, менеджер з продажу контенту на TV і Digital платформи коментує: «Для Amazon загалом нетипове розміщення коротких роликів. Платформа позиціонує себе, як онлайн-кінотеатр. Але їх зацікавив проект Back to Basics, оскільки ролики високої якості, як технічно, так і за змістом».

На платформі Amazon раніше вже були розміщені проекти Film.UA Group: повнометражна версія фільму «Незламна» (Battle for Sevastopol), міжнародний бестселер «Нюхач» і драматичний серіал «Червона королева». Проект «Спадок» став першим digital контентом виробництва Film.UA Group, представленим на платформі Amazon.

Національні костюми надані для проекту з приватних колекцій. Консультантами проекту виступили відомі українські фольклористки Марічка Квітка і Людмила Климук.

В Україні прем'єри «Спадку» поки не було. Film.UA Group лише представила дві серії проекту.

За інформацією Film.UA