f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

«1+1 Продакшн» знімає серіал «Хороший хлопець»

31.01.2017

У листопаді 2016 року у Києві «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1» розпочав зйомки 20-серійної мелодрами «Хороший хлопець», інформує «Детектор медіа».

Мелодрама є адаптацією корейського формату «Nice Guy».

«Історія про кохання і зраду, про амбіції і про непомірну ціну, яку доводиться платити молодим героям за «легке життя» – це історія вибору, актуального для будь-якої сучасної жінки. У проекті складається неймовірно яскравий любовний трикутник, в ньому змагаються невмируще перше кохання і нове почуття, яке веде в майбутнє. Але відповідь для героїв не очевидна, і напруга емоцій в цій історії дуже висока», – говорить головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васільєва.

Головні ролі в мелодрамі виконають актори Валерія Ходос, Анна Кошмал, Кирило Дицевич, Володимир Горянський та ін. Режисером-постановником проекту виступив Євген Баранов, оператор-постановник – Віталій Запорожченко. Продюсери проекту – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Креативний продюсер – Олена Єремєєва. Виконавчий продюсер – Володимир Андріюк.

«Чудовий акторський склад не залишить байдужими глядачів, – коментує генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна. – Що стосується роботи над проектом в цілому, команда створює не перший успішний проект і не тільки відчуває тенденції серіального виробництва, але і задає їх».

Прем'єра мелодрами запланована на 2017 рік в ефірі каналу «1+1».

За інформацією «Детектора медіа»