f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Американський телеканал «НВО» знімає фільм про Крим

09.03.2017

У Криму перебуває знімальна група американського телеканалу «НВО», що знімає фільм про ситуацію останніх трьох років на півострові. Про це кореспонденту «Крим.Реалії» повідомили в прес-службі парку левів «Тайган».

«5 березня в парку левів «Тайган» цілий день провела знімальна група одного з найвідоміших телеканалів США – «НВО». Телевізійників цікавила ситуація, що склалася навколо парків Олега Зубкова. Вони, виявляється, чули про тиск на бізнес Зубкова», – повідомили у прес-службі парку «Тайган».

За інформацією співробітників каналу «НВО», вони знімуть фільм про Крим, який покажуть у п'ятдесятьох країнах.

«Так вийшло, що знімальна група «НВО» приїхала в парк левів «Тайган» не в найкращий час. Зараз у господаря парків великі проблеми. Йдуть комплексні перевірки, податкова в ялтинському зоопарку «Казка» навіть перераховує всі багатотисячні корінці від проданих квитків, прокуратура вже надіслала свій багатосторінковий документ за підсумками перевірки. Американським журналістам це було все цікаво дізнатися, і вони пообіцяли, що у фільмі про Крим буде великий сюжет про «Тайган» і його господаря», – зазначили у прес-службі «Тайгана».

У кримського підприємця Олега Зубкова – тривалий конфлікт із російською владою Криму. Відносини кримського бізнесмена Олега Зубкова з главою російської ветеринарної служби Криму Валерієм Івановим зіпсувалися в період кримського блекаута. Тоді в ялтинському зоопарку «Казка» померли тигренята білої тигриці Тигрюлі, подарованої Олегу Зубкову Юлією Тимошенко. Валерій Іванов і російський екс-прокурор Криму Наталія Поклонська заявили, що червонокнижні тварини загинули в результаті неналежного утримання. Підприємець переконаний, що тигренята стали жертвою інфекції в результаті ослаблення імунітету від переохолодження через відсутність електроенергії. У 2016 році Олег Зубков відвідав 150 судових засідань, пов'язаних із численними штрафами і звинуваченнями на його адресу з боку підконтрольної Кремлю кримської влади.

«HBO» (Home Box Office) – американська кабельна і супутникова телевізійна мережа. Входить в корпорацію Time Warner. «HBO» здійснює мовлення у двох телевізійних мережах: HBO і Cinemax. Аудиторія «HBO» у США складає понад 40 мільйонів передплатників. Крім телемовлення, «HBO» пропонує також відео на замовлення та інші медіа-послуги. Підрозділи «HBO» і спільні підприємства з її участю ведуть мовлення більш ніж у 50 країнах світу. Передачі виробництва «HBO» (головним чином телесеріали) були закуплені більш ніж у 150 країнах.

«Крим.Реалії», 6 березня 2017 року