f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Телеканал «Україна» покаже 8-серійну стрічку «Заповіт принцеси»

07.04.2017

10 квітня 2017 року телеканал «Україна» покаже перші два епізоди 8-серійної стрічки «Заповіт принцеси» виробництва «Української продакшн студії», інформує «Детектор медіа».

У центрі сюжету – історія знаті вигаданого королівства Сент-Люм'єр, представники якого борються за скарб своєї прародительки.

Головну роль у фільмі виконав український актор Влад Нікітюк.

«Це моя перша роль у такому амплуа. Мій герой у цій стрічці дуже відрізняється від того, що мені доводилося грати раніше, – розповів він. – У мого персонажа Тео є історія і розвиток, це завжди цікаво. Ну і, звичайно ж, не обійдеться без любовної лінії і романтичних поцілунків».

У стрічці також зіграли актори Олексій Вертинський, Євгенія Гладій, Владислава Глеба, Сергій Сипливий, Ольга Атанасова, Олександр Соколовський, Юлія Маргуліс, Денис Роднянський, Віктор Сарайкін, Дарина Лобода, Костянтин Октябрський, Сергій Калантай і багато інших.

Режисер 8-серійного фільму – Роман Барабаш. Оператор-постановник – Андрій Поливаний-Бухтіяров. Виробництвом стрічки займалася компанія «Українська продакшн студія».

Зйомки проходили в Києві, Київській області та Чернівцях і тривали з осені минулого року до січня 2017 року.

«Королівську резиденцію знімали в старовинному маєтку графині Уварової в центрі Києва. Білі мармурові сходи, безліч камінів, художня ліпнина і розпис на стінах, різьблені двері і богемське скло вікон – все це ідеально передає атмосферу королівської знаті, – повідомляє прес-служба каналу «Україна». – Також глядачі побачать на екрані знайомі місця – вулички старого Києва, Чернівецький національний університет, костел Святого Олександра. А ось у робочому місці, де працює Алісія, американська наречена принца Фелікса, телеглядачі впізнають студію програми новин на каналі "Україна"».

«Детектор медіа», 6 квітня 2017 року