f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

На сайті журналу «Кіно-Театр» опубліковано 2000-у статтю

15.04.2017

Стаття Лариси Іванишиної «Український кіноекран–2017: що запам’яталось?» символічно стала 2000-ю на сайті журналу «Кіно-Театр». Про таке 6 квітня 2017 року повідомила незмінний головний редактор видання, член Правління НСКУ Лариса Брюховецька.

«Конвейєр під назвою «Кіно-Театр», запущений з ініціативи студентів НаУКМА ще в 1995 році, працює без зупинок вже 22 роки, – написала пані Брюховецька. – Несподіванкою стало повідомлення, надіслане Марією Тетерюк, яка готує Інтернет-версію кожного номера «Кіно-Театру», що огляд українських фільмів минулого і початку цього року став 2000-ю статтею на сайті. Це вражає. Справді, скільки зроблено, скільки цікавих і потрібних для нашого мистецтва думок і суджень висловлено! Фестивалі, діалоги, портрети, мандри в історію… Завдяки нашим авторам, ми складаємо свого роду мозаїку вражень від безперервних подій в українському і зарубіжному кіно й театрі. Дізнаємося не просто інформацію, а маємо аргументований аналіз творів обох мистецтв, які на наших сторінках перебувають у дружбі й гармонії, доповнюючи одне одного».

«Переступаючи певний рубіж (маю на увазі рахунок після двох тисяч), хочу побажати всім нам – і співробітниками редакції, і авторам, і читачам «Кіно-Театру» – прекрасних вражень від зустрічей з мистецтвом кіно і театру», – додала Лариса Брюховецька.

Національна спілка кінематографістів України приєднується до цих побажань. 

Власна інформація НСКУ