f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

На «Інтері» розпочався показ мелодраматичного серіалу «Спокуса»

14.05.2017

24 квітня 2017 року на телеканалі «Інтер» відбулася прем’єра 48-серійної мелодрами «Спокуса» («Искушение») режисера Ігоря Забари, виробництвом якої займаються «Інтер» та компанія Pro-TV, інформує «Детектор медіа».

Під час зйомок серіал мав робочу назву «Райдуга кохання» («Радуга любви»).

«Ми відійшли від жанру класичної мелодрами, адже« Спокуса» – це детективна мелодрама, – розповів режисер Ігор Забара. – У новому серіалі будуть не тільки любов, зради і інтриги, а й багато загадок, екшену. Тому, мені здається, ця історія буде однаково цікава і жінкам, і чоловікам, і молодому поколінню, і людям старшого віку. Виходячи з мого режисерського досвіду, це перший серіал такого формату, в якому абсолютно непередбачуваний розвиток подій. Якщо в інших картинах спочатку зрозуміло, хто, кого, кому і з ким, то тут настільки заплутаний сюжет, що складно передбачити розвиток дії і хто з персонажів хороший, а хто – поганий. У цьому – основна інтрига».

Головні ролі виконують Іван Колесников, Дар’я Легейда та Ксенія Мішина. Також в серіалі задіяні: Ольга Сумська, Володимир Виноградов, Валерій Афанасьєв, Євген Воловенко, Олена Турбал, Олексій Нагрудний, Ігор Рубашкін, Тамара Морозова і Міла Сивацька.

Режисери: Ігор Забара, Сергій Терещук. Продюсери: Анна Безлюдна, Віктор Приходько.

Телеканал «Інтер» показуватиме серіал «Спокуса» з 24 квітня 2017 року з понеділка по четвер.

Всього в новій мелодрамі заплановано 48 серій. Цієї весни «Інтер» покаже перші 24 серії картини. Другу частину історії канал покаже восени.

За інформацією «Детектора медіа»