f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

ОМКФ розпочав прийом заявок на курс Actor’s Workshop

25.05.2017

Одеський міжнародний кінофестиваль розпочав прийом заявок на курс Actor’s Workshop, що відбудеться З 17 до 20 липня 2017 року в рамках ділового майданчику Film Industry Office 8-го Одеського МКФ.

Курс проведуть кінопрофесіонали світового рівня – Іван Шведов, Річард Кук, Ненсі Бішоп та Шані Кляйн.

Прийом заявок на участь триватиме з 23 травня до 10 червня 2017 року.

Заявку можна подати за посиланням>>>.

Actor’s Workshop – це воркшоп для акторів від провідних спеціалістів в галузі кіномистецтва. В рамках заходу будуть розібрані принципи фрагментарної гри, навички читання сценарію, аналізу персонажа тощо. Такий захід на Одеському МКФ відбудеться вперше.

Actor’s Workshop проведуть:

Іван Шведов – актор, педагог, режисер. Зіграв більше 80 ролей в кіно- та телефільмах, серед яких великі міжнародні кінопроекти “Місія нездійсненна” (режисер Бред Берд), “Сталінград. Ворог біля воріт” (режисер Жан-Жак Анно). Працював з багатьма видатними кінодіячами – Майклом Кейном, Жан-Жаком Анно, Джудом Лоу, Рейчел Вайс, С’юзан Сарандон, Меттом Деймоном, Томом Крузом, Гері Олдменом та Стівеном Спілбергом. Був членом журі шести міжнародних кінофестивалів. Володар престижної німецької нагороди Grimme-Preis. З 2014 року займається викладанням та акторськими тренінгами. З 2015 року навчає кіноакторів у Міжнародній празькій школі (Prague Film School).

Річард Кук – засновник агентства по роботі з талантами The Lisa Richards Agency, яке співпрацювє з такими акторами, як Пірс Броснан, Ейдан Тернер, Кілліан Мерфі, Емі Райан та ін., засновник кінофестивалю Subtitle, що проходить в Ірландії з 2012 року. Річард Кук був членом журі Національної конкурсної програми 6-го ОМКФ.

Шані Кляйн – ізраїльска акторка. Зіграла у фільмах “Араби, що танцюють” (режисер Еран Рікліс, номінація на премію “Офір” як найкраща акторка другого плану), “Мотивації нуль” (режисер Талія Лаві, Гран-Прі 5-го ОМКФ), була членом журі Національної конкурсної програми 7-го ОМКФ.

Ненсі Бішоп – кастинг-директор, продюсер, акторка, режисер номінант на премію “Еммі”. Займалася підбором акторів для десятків проектів, серед яких “Хроніки Нарнії: Принц Каспіан” (режисер Ендрю Адамсон), “Ґаннібал: Сходження” (режисер Пітер Веббер), “Місія нездійсненна: Протокол Фантом” (режисер Бред Берд), “Олівер Твіст” (режисер Роман Поланскі), “Малюк 44” (режисер Рідлі Скотт) та ін.

Для участі у воркшопі буде відібрано 10 заявок.

Дізнатися деталі участі у заході можна тут>>>.

Результати відбору учасників Actor’s Workshop будуть опубліковані 20 червня 2017 року на офіційному сайті ОМКФ.

Офіційна інформація