f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

На НЛО TV почалися зйомки нових сезонів комедійного серіалу «СуперКопи»

31.05.2017

Телеканал НЛО TV розпочав зйомки нових сезонів гумористичного ситкому «СуперКопи». Після успішного виходу в ефір перших двох сезонів було вирішено запустити у виробництво 60 серій – одразу 3 і 4 сезони. 

«Для нашого продакшна, та й для українського кіноринку в цілому, це безпрецедентний експеримент. Ми знімаємо одразу 60 серій і за рекордний час – фактично за 3,5 місяці. Дивовижно, але сценарії цих 60 серій були написані всього за 5 місяців. Наші колеги, буває, пишуть 20 серій півтора року. А ми ось в такому швидкісному режимі працюємо, при цьому, анітрохи не економлячи на якості матеріалу. За три роки співпраці з улюбленим каналом ми зробили (якщо вважати і ці 60) вже 186 серій. У цьому пулі ще будемо робити два 45-хвилинних спецпроекти, один із яких перенесе нас у минуле», – говорить генеральний продюсер ситкому і виконавець ролі Георгія Маміашвілі Андрій Бурим. 

У нових сезонах буде ще більше гумору, актуальних життєвих ситуацій, незвичайних локацій і нестандартних сценарних поворотів. Творці розширили авторську групу і обіцяють, що тексти і сюжети будуть на голову вищими, ніж раніше.

Крім того, всі герої «СуперКопів» стануть українськомовними. Із адаптацією текстів українською мовою команді проекту допомагав Сергій Притула. 

«Принципова відмінність свіжих серій – це мова. Ми перевели наших героїв на українську не з-під палиці, а тому що правда хочемо знімати рідною мовою. Кожному герою знайшли свою мовну «фішку», і деякі моменти виходять набагато смішнішими, ніж в російськомовному варіанті! Ми постаралися зробити історію з мовою максимально живою. Всі наші актори займалися з викладачами, в житті розмовляють українською, тож і на зйомках труднощів не виникає. Вони спочатку настільки переживали, що весь час вчили текст, а не каталися на стільцях, як раніше. Жарт, звісно», – діляться секретами режисер серіалу Олександр Богданенко та продюсер В'ячеслав Дергачов. 

Акторський склад «СуперКопів» майже не зміниться, правда, в нього додадуть нового яскравого персонажа – тещу. Що стосується сюжетів, то і тут «батьки» ситкому не стоять на місці – готують гострі і сміливі історії про політиків, так званих «мажорів» і про те, що відбувається в нашій країні в цілому. 

«Через гумор ми хочемо донести достатньо серйозні думки. «СуперКопи» – це обгортка, адже, по суті, наш серіал – це і є життя, стосунки між людьми. І ми, творчі одиниці, бачимо багато з того, що відбувається в Україні, і в гумористичній формі відображаємо те, що турбує», – зазначає Олександр Богданенко. 

«СуперКопи» – це історія, побудована на житті відділку поліції, в якому заправляє грузин Георгій Багратіонович Маміашвілі (Андрій Бурим). У його підпорядкуванні – найрізноманітніші копи: сімейна пара Віти і Андрія Марчуків (Ольга Сторожук і Павло Тупіков), друзі за розумом Степан Баранов (Тарас Цимбалюк) і Гліб Ослянський (Ярослав Герус), скандальна парочка Олександр Кудря (Фелікс Аброскін) і Марія Тарнавська (Вікторія Варлей), напарники в стилі «слон і моська» Олеся Носик (Аліса Клюшкіна) і Антон Шереметьєв (Сергій Куда) і загадковий метросексуал Володимир Цопа (Олександр Погребняк). 

Нові сезони ситкому «СуперКопи» вийдут в ефір телеканалу НЛО TV восени.

Офіційна інформація