f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Кінокомпанія Star Media розпочала зйомки мелодрами «Пісні весни»

25.06.2017

Українсько-російська кінокомпанія Star Media знімає для телеканалу «Україна» 4-серійну мелодраму «Пісні весни», повідомляє «Детектор медіа».

Головний герой картини – музичний продюсер Вадим. Він удівець, живе з донькою Василиною і ось уже три роки як зустрічається зі своєю підопічною Риммою. Римма – успішна співачка не без ознак зіркової хвороби, але у неї абсолютно не виходить налагодити відносини з Василиною. Можливо, тому Вадим і приховує від дочки відносини з коханою жінкою.

Аріна – офіціантка, яка мріє про сцену. Втім всі творчі починання дівчини зводяться до того, що вона співає свої пісні в ресторані – виключно після його закриття. Їй ніколи займатися вокалом. Вона повинна забезпечувати сина і маму, з якими живе. Батько Микити, так звуть її сина, кинув Аріну, коли дізнався, що вона вагітна.

Не виключено, що Вадим і Аріна ніколи б не дізналися один про одного, якби випадок не зіштовхнув їх дітей – при чому буквально. І ось, не завжди слухняні, але щиро люблячі своїх батьків Василина і Микита взялися влаштовувати долю Вадима і Аріни...

«Василина та Микита – діти головних героїв – своєрідний двигун нашої історії. З дитячою безпосередністю вони беруться влаштовувати долю батьків... Вадим – батько Василини, музичний продюсер. Він здатний руйнувати шаблони. Це людина вільна і мислить своїми категоріями з дуже чіткою системою координат і цінностей. Втім, у нього є своя драма, яка заважає йому розкритися, розвиватися...» – сказала режисерка Вікторія Мельникова.

Продюсери серіалу – Аля Касперська, Влад Ряшин. Оператор-постановник – Валентин Мельниченко.

Головні ролі виконують Дар'я Єгоркіна (Аріна), Артемій Єгоров (Вадим), Катерина Гулякова (Римма).

«Детектор медіа», 13 червня 2017 року