f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Яніна Соколова та Олег Панюта стануть ведучими церемоній відкриття та закриття 8-го ОМКФ

13.07.2017

Ведучими церемоній відкриття та закриття 8-го ОМКФ, що відбудуться в Одеському національному академічному театрі опери та балету, стануть Яніна Соколова та Олег Панюта. Церемонії відбудуться 14 та 22 липня 2017 року.

Яніна Соколова – телеведуча, акторка, журналіст. За фахом професійна актриса театру і кіно. Останні п’ять років веде авторську програму про кінематограф та політичне ток-шоу з першими особами держави на «5 каналі». Яніна Соколова грала у кількох театральних антрепризах і знімається у кіно. Глядачі знають її по фільмах «Навчаю грі на гітарі», серіалах «Співачка» та «Райське місце», які виходили на телеканалі «Україна» і стали найрейтинговішими серіалами сезону.

Олег Панюта кар’єру в медіагалузі розпочав більше 20 років тому. Працював редактором, автором, ведучим, керівником служби ранкового блоку мовлення на національних каналах. З 2013 року Олег Панюта є ведучим інформаційно-аналітичної програми «События недели» на телеканалі «Україна». Брав участь у декількох українських телепроектах.

Офіційна інформація