f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Восени «1+1» покаже чотири нові комедійні серіали

17.07.2017

Восени телеканал «1+1» покаже нові комедійні українські серіали «Село на мільйон-2», «Слуга народу. Від любові до імпічменту», «Субота» і «Догори дриґом», інформує «Детектор медіа».

«Добрі та яскраві комедії – тренд року, а на «плюсах» цієї осені їх одразу кілька! Нам знову вдається зібрати повноцінну лінійку комедійних проектів українського виробництва на близькі сучасному українському глядачеві теми. Тут всі класичні комедійні історії – від одвічних питань, сімейних цінностей ("Догори дриґом", "Субота"), до яскравого зіткнення села з містом ("Село на мільйон-2") та традиційної для каналу політичної сатири ("Слуга народу. Від любові до імпічменту")», – прокоментувала головний продюсер серіалів та фільмів Олена Васільєва.

Другий сезон комедійного серіалу «Село на мільйон» виробництва «1+1 Продакшн» розповість про нові пригоди кузенів Каті, Колі і Тимура, що претендують на спадщину від дідуся в розмірі мільйон євро.

Другий сезон серіалу «Слуга народу. Від любові до імпічменту» від студії «Квартал 95» має 25 серій, які продовжать історію вчителя Василя Голобородька, який став президентом.

16-серійний комедійний серіал «Субота» виробництва «RunGo Studio» розповість про життя родини Каблукова. Режисером серіалу став Семен Горов.

Новий комедійний серіал «Догори дриґом» виробництва «1+1 Продакшн» розповість про 30-річного львів'янина Мар'яна, який разом зі своєю мамою Уляною вирушає на відпочинок до Одеси.

Нові серіали виходитимуть на телеканалі «1+1» о 21:00 по буднях.

За інформацією «Детектора медіа»