f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Канал «Україна» демонструватиме п’ятий сезон «Реальної містики»

08.08.2017

22 серпня 2017 року на телеканалі «Україна» стартує показ п’ятого сезону скріптед-реаліті «Реальна містика», повідомляє «Детектор медіа».

На глядачів чекають нові містичні загадки, а також сюрпризи, пов'язані з особистим життям головних героїв, інформує прес-служба каналу.

«У новому сезоні ми робимо ставку на взаємини наших персонажів. Я не буду розкривати всі таємниці, але якщо минулої весни ми оголосили «сезон кохання» і якось натякали на відносини між нашими героями, то в п'ятому сезоні ми це кохання покажемо», – розповіла продюсерка проекту Анна Попова.

Вона пояснила, що кохання пов'яже між собою майже всіх головних героїв скріптед-реаліті: «Так, у новому сезоні в нас з'являться реальні пари! Але хто і з ким – це поки інтрига!»

Крім того, за її словами, творці проекту, нарешті, розкриють секрет і розкажуть, чому Андрій Дебрін пов'язав своє життя з «містикою».

У новому сезоні глядачі побачать 122 нових епізоди «Реальної містики». Проект виходитиме на каналі «Україна» вдень з вівторка по п'ятницю.

Нагадаємо, прем'єра скріптед-реаліті «Реальна містика» відбулася на каналі «Україна» у січні 2015 року.

За інформацією «Детектора медіа»