f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

24 серпня – телевізійна прем’єра комедії «Інфоголік»

22.08.2017

24 серпня 2017 року, о 19:00 на «Новому каналі» відбудеться телевізійна прем’єра комедії «Інфоголік» Валентина Шпакова і Владислава Климчука.

«Загалом, я вважаю, що це хороше та правильне рішення. Фільм, який п’ять місяців тому був у кінотеатрах, вже виходить на екрани: ніхто його не відкладає, не ховає та не має ілюзій, що на ньому можна ще продовжувати заробляти в інтернеті. Кіно доступне для широкого перегляду і добре, що ми розширюємо свою аудиторію. Фільм буде показаний не на каналі, який мав відношення до продакшну – аудиторія НЛО TV, гадаю, в своїй більшості подивилась «Інфоголіка» в кіно та Інтернеті. Думаю, це крок вперед і добре, що на День незалежності найкращий на даний момент український фільм 2017 року буде показано по хорошому молодіжному каналі», – зазначив виконавець головної ролі Євген Янович.

Комедія була знята в серпні 2016 року студією «Мамахохотала» спільно з Idea Production на замовлення телеканалу НЛО TV. Зі старту показу фільм став одним з лідерів першого уікенду і протримався три тижні в ТОП–10 вітчизняного прокату. Саме в прокаті фільм подивилося 70 000 глядачів.

Нагадаємо, що режисерами фільму стали Валентин Шпаков і Владислав Климчук, а спеціальної зіркою – Павло Зібров.

У центрі сюжету «Інфоголіка» – життя успішного інвест-менеджера Максима (грає Євген Янович), який не уявляє свого життя без інформації. Він постійно «залипає» в гаджетах і моніторить новини. Це допомагає хлопцеві в кар'єрі, але абсолютно відволікає від реальності. Макс не помічає нічого навколо – навіть того, що його дружина Маша (Олена Борозенець) вагітна. Але раптом для головного героя все перевертається з ніг на голову – всі новини, які він читає, починають збуватися у його власному житті. І це шкодить всім навколо – дістається навіть найкращому другові Макса Сені (Олег Маслюк).

Офіційна інформація