f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

8 вересня стартують зйомки повнометражної драми «Крути 1918. Захист» Олексія Шапарєва

05.09.2017

8 вересня 2017 року компанія «ГУД МОНІНГ ДІСТРІБ’ЮШН» та Державне агентство України з питань кіно запрошують представників ЗМІ на знімальний майданчик фільму «Крути 1918. Захист» Олексія Шапарєва.

Зйомки відбуватимуться за адресою: Національний парк «Межигір'я», вул. Івана Франка, 19, Нові Петрівці, Київська обл.

Фільм «Крути 1918. Захист» присвячений 100-річчю бою під Крутами, під час якого близько 300 студентів протистояли багатотисячній більшовицькій армії.

Зйомки картини розпочинаються 8 вересня 2017 року.

Фільм розповідає історію молодих людей – героїв свого часу, які самовідданно стали на захист Батьківщини. 300 студентів та юнкерів взимку 1918 року гідно протистояли багатотисячній більшовицькій армії у бою під Крутами. Вони заплатили своїм життям заради незалежності України. На тлі цих трагічних і героїчних для країни подій зароджується кохання головних героїв картини – Софії та Андрія.

За словами режисера Олексія Шапарєва, протягом осені будуть проведені складнопостановочні зйомки – з використанням спец- та піротехнічних ефектів, за участі великої кількості акторів масових сцен, тварин та каскадерів.

У картині братиме участь талановита українська молодь, а також досвідченіші актори. Творча група фільму впевнена, що кастинг приємно здивує глядачів.

Жанр: історична драма, екшн
Режисер: Олексій Шапарєв
Автор сценарію: Костянтин Коновалов
Продюсер: Андрій Корнієнко
За підтримки Держкіно України
Реліз: 2018

Акредитація: Ганна Бешкенадзе, e-mail: ovoshch@gmail.com.

Офіційна інформація