f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Вночі на 11 вересня, о 00:45 на «1+1» – старт 18-го сезону «Арґументу-Кіно» Володимира Войтенка

09.09.2017

Вночі з 10 на 11 вересня 2017 року, о 00:45 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра 18-го сезону «Арґументу-Кіно» Володимира Войтенка.

У першому випуску 18-го сезону найдавнішої авторської програми на українському телебаченні, зокрема, йтиметься про українсько-італійську комедію «Ізі», що виходить у прокат 14 вересня 2017 року.

Італійський режисер Андреа Маньяні каже: «Я завжди хотів зафільмувати вестерн – розповідь про одинака, що рухається в напрямку долі, більшої за нього самого. І хоча Україна розташована на сході, а не на заході, як годиться для вестерна, я побачив, що саме там повинна розгортатися моя історія».


А це історія про те, як невдатливий італієць виконує ну зовсім некомедійну місію – відвозить в Україну труну з тілом померлого заробітчанина. Зате його українські пригоди не можуть не викликати посмішки, часом веселої, а часом сумної.

Також в «Арґументі-Кіно» подаватиметься розгорнута інформація про інші кінотеатральні новинки. Зокрема, про два американські фільми – кримінальну комедію Стівена Содерберґа «Удача Лохана» й психологічний трилер Дарена Аронофського «Мати!», а ще про французьку комедію «Мадам» та американо-британську романтичну драму «Тюльпанова лихоманка».


Кадр із фільму «Коли Гарі зустрів Салі», 1989, реж. Роб Райнер

Ще у програмі – розповідь про кіно з осіннім настроєм, яке рекомендовано дивитися.


Мікі Рурк у фільмі "Бійцівська рибка" (1989), реж. Френсис Форд Коппола

Насамкінець – телеесеї про американського актора Мікі Рурка, британського актора Коліна Ферта й про один із найзнаменитіших і найвпливовіших фільмів усіх часів – фантазійну пригоду французького кінопіонера Жоржа Мельєса «Подорож на Місяць», яка вже 115 років на екранах.

«Арґумент-Кіно», 9 вересня 2017 року