f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Відкрито прийом заявок на участь в індустріальних програмах МКФ у Трієсті

11.09.2017

Відкрито прийом заявок на участь в індустріальних програмах Міжнародного кінофестивалю в Трієсті, інформує Державне агентство України з питань кіно.

Копродукційний форум «Коли Схід зустрічає Захід» (When East meets West) відбудеться з 21 по 23 січня 2018 року, зібравши більш ніж 400 кінематографістів з понад 30 країн світу. З-поміж поданих проектів, що перебувають на стадії виробництва, буде обрано 20 найкращих.

Заявки приймають до 31 жовтня 2017 року.

До участі у форумі запрошено проекти повнометражних ігрових та документальних фільмів, які вже мають забезпечене фінансування 15% загального бюджету.

Усі заявки мають включати: заповнену онлайн-форму, трітмент англійською мовою (5–8 ст.), фінансовий план, тізер представленого проекту і попередні роботи режисера.

Для того, щоб подати заявку із зазначеними матеріалами, необхідно створити особистий акаунт і заповнити онлайн-форму за цим посиланням>>>.

Також приймаються заявки на участь у First Cut Lab – воркшопі для повнометражних художніх фільмів, що перебувають на завершальному етапі виробництва.

Мета цієї програми – сприяння фестивальній та прокатній долі трьох відібраних стрічок.

Заявки приймають до 7 грудня 2017 року.

Відібрані проекти оголосять всередині грудня 2017-го, всі продюсери цих проектів отримають безкоштовну акредитацію Industry.

Більше інформації про подію та процес подання заявки тут>>>.

За офіційною інформацією