f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Гала-прем’єра сексуальної комедії «Свінгери»

29.12.2017

У київському кінотеатрі «Оскар» (ТРЦ Gulliver, пл. Спортивна 1А) відбувся закритий селебриті-показ першої української секс-комедії «Свінгери». У кінотеатрах стрічка стартує  1 січня, проте українські зірки мали змогу побачити фільм на закритій прем’єрі цього тижня.

 

Червоний хідник вів гостей до облаштованої у вигляді спальні фотозони, де акторський склад фільму позував пресі на фоні брендованої постілі.  Настрій створювало ігристе Marengo, а чуттєві  хіти у виконанні зірки шоу «Голос» Віри Кекелії  ще більше налаштовували на відверте видовище.

 

Першими побачити «Свінгерів» на селебріті-прем’єру  завітали українські кінодіячі, продюсери та зірки шоу-бізнесу. Дзідьо привітав Олю Полякову з кінодебютом величезним букетом. Співачка завітала на прем’єру у відвертій червоній сукні зі шлейфом, та разом із чоловіком, який намагався не привертати до себе уваги і тримався осторонь від зіркової дружини.

 

У цей час виконавиця однієї з головних ролей Даша Астаф’єва у золотій сукні а-ля Мерилін Монро пригадувала подробиці  зйомок сцени сексу з молодим актором Любомиром Валівцем.

- Наш перший дубль був дуже довгим. Я вже і текст сказала, і всі рухи зробила, і все думала: «Ну, коли вже скажуть «стоп, знято!»? І тут врешті-решт режисер командує «стоп» та каже: «Все було не так, як потрібно, але всі так захопились видовищем, що ніхто не хотів це зупиняти».

 

А Полякова все не припиняла жартувати:

- Я саме тільки перед зйомками дізналася, що повинна буду іншу жінку цілувати «взасос».  Для мене це і було свінгерством, бо я вже 13 років заміжня, і це дуже урізноманітнило моє сексуальне життя! Поцілунок ми знімали шість годин, вже губи були сині, а режисер нам кричав: «Не вірю!»

 

Партнерка Олі акторка Анна Саліванчук додала:

- Ми дуже намучилися, бо цілуватися потрібно було, сидячи на колінах, на килимі. Ще потім синці на ногах залишилися. Та було цікаво і весело. Бо в Україні це – перше смішне еротичне кіно!

 

Режисер стрічки латвієць Андрейс Екіс був дуже вражений темпераментом українських акторок.

- Акторська група була така розкута, мені було дуже легко з ними працювати, - радів він. – Ми так спрацювалися, що я навіть сказав: «Якщо фільм вийде поганий – можете вибити мені зуби!»

 

А одна з продюсерів фільму Олеся Ногіна підсумувала:

- Ми спробували зробити таке кіно, щоб глядачі на якийсь час забули про глобальні проблеми проблеми і просто посміялися.

 

Судячи з емоційних реакції перших зіркових глядачів комедії, творцям «Свінгерів» це вдалося.

 

До речі, глядачі врешті-решт дізналися,  яка роль дісталася Народному артисту Олексію Вертинському. Скажемо тільки – багато хто буде шокований. Також їх очікує ще один  сюрприз: невелику, проте яскраву роль у  тандемі з Поляковою зіграв брутальний Сергій Пархоменко, раніше відомий як репер Серьога, що зараз виступає під псевдонімом Поліграф Шарікоff. Можливо вам буде цікава стаття на тему- де можна зняти повій . Читайте партнерський матеріал за посиланням.

 

Тож, розпочати 2018 рік зі сміху можна буде з 1 січня, коли «Свінгери» вийдуть у широкий кінопрокат. 

 

ДОВІДКА

“Свінгери” – це комедія про стосунки, пристрасть та непорозуміння, яку українці зможуть побачити у кінотеатрах вже з 1 січня. Що робити, коли у шлюбі за 10 років згасла пристрасть? Або як примусити таки свого коханця зробити пропозицію руки і серця? Одного вечора дві київські пари вирішили влаштувати собі парк емоційних атракціонів і помінялися партнерами...

 

СВІНГЕРИ/ SWINGERS

Україна (F Films)/ комедія

ПРЕМ'ЄРА

1 СІЧНЯ, 2018

Дистриб’ютор в Україні: Ukrainian Film Distribution

Режисер: Андрейс Екіс

Продюсери: Олеся Ногіна, Андрій Ногін, Андрій Фесяк, Крістіанс Алхіміонокс

У ролях: Оля Полякова, Даша Астаф'єва, Олексій Вертинський, Михайло Кукуюк, Ганна Саліванчук, Любомир Валівоць, В'ячеслав Довженко.

 

Офіційна інформація.