f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Тізер фантастичного фільму «Фокстер & Макс»

15.01.2018

Кінокомпанія «Prоnto Film» презентувала тізер українського фантастичного сімейного фільму про пригоди пса-супергероя і хлопчика  -  «Фокстер & Макс», що створюється за підтримки Держкіно.

У широкий прокат картина вийде восени 2018-го року.

Режисером фільму є Анатолій Матешко, який відомий українцям завдяки серіалу «День народження Буржуя», фільму «Трубач» та ін.

За сюжетом, школяр Макс знаходить балончик з нано-фарбами і малює графіті собаки. Несподівано, намальоване хлопцем графіті оживає і перетворюється на собаку-наноробота з суперможливостями. Про це дізнається небезпечний злочинець, який починає за ними полювати.

Крім безлічі девайсів, шпигунських ґаджетів і балакучих надсучасних роботів, у кадрі покажуть улюблені і знайомі місця Києва, зазвучить сучасна українська музика. Картина не дасть глядачеві занудьгувати: тут і перегони на автостраді, і захопливі погоні з елементами паркуру, і екстремальні сцени на даху багатоповерхівки.

«Це кіно, насамперед, про дружбу. Головні герої - хлопчик Макс і його нанотехнологічний робот Фокстер, який може перетворюватися на справжню собаку. У фільмі буде багато елементів екшену, а також драми і комедії», -  розповіли продюсери фільму.

«Наша історія про те, як хлопчик випадково «приручає» штучний інтелект, і навколо нього починається справжня пригодницька колотнеча», - поділився  режисер Анатолій Матешко.

Виробництвом фільму «Фокстер & Макс» займається кінокомпанія «Prоnto Film», продюсери стрічки  - Максим Асадчий і Катерина Копилова. Над сценарієм фільму працювали канадський сценарист Скотт Париз’єн і Анастасія Матешко.

Фільм знятий за підтримки Держкіно. Вартість виробництва становить понад 40 млн грн., 90% з яких були надані Держкіно. Прокат фільму не обмежиться тільки Україною. Продюсери поділилися, що вже є домовленості зі словацьким дистрибутором і ведуться переговори з чехами, поляками і болгарами.

Тізер:

 

Інформацію надано Державним агентством України з питань кіно.