f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

Розпочато приймання заявок на участь у “Сценарному пітчинґу”

27.05.2020

Відкрито приймання заявок на участь у “Сценарному пітчинґу”, що проходитиме в період із 24 до 26 червня у форматі онлайнконференцій. Заявки від сценаристів приймаються з 27 травня до 10 червня.

До участі запрошуються як професійні сценаристи, так і початківці, у яких є ідеї, які б вони хотіли презентувати продюсерам. До розгляду в пітчинґу обов'язково мають бути подані лоґлайни та синопсиси написаних сценаріїв або ідей для сценаріїв. 

Щоб подати заявку, зареєструйтеся за посиланням та обов’язково вкажіть у полі "професія", що ви сценарист. Після реєстрації ви зможете подати сценарій. Як це зробити, детально описано в інструкції тут. 

Ідеї сценаріїв розглядатимуться в таких категоріях: 

  • повнометражні ігрові фільми для широкої глядацької аудиторії, 
  • повнометражні ігрові фільми фестивального спрямування, 
  • телесеріали, 
  • серіали для VOD або мультиплатформні серіали, 
  • анімаційні серіали як для телевізійного формату, так і мультиплатформні. 

До пітчинґу будуть допускатись ідеї сценаріїв, що відповідають таким критеріям: технічні (подана вся належна інформація), відповідність категоріям, ідея зацікавила хоча б трьох продюсерів. До пітчинґу вже приєдналися майже 50 продюсерів, котрі працюють як з національними проектами, так і з міжнародними.

Корисні матеріали щодо участи в пітчинґу будуть викладатися на сторінці Dzygamdb в мережі facebook

Усі запитання щодо проведення пітчинґу надсилайте на info@dzygamdb.com.  

«Сценарний пітчинґ» започаткували Українська кіноакадемія та онлайн-платформа DzygaMDB. Це проєкт для продюсерів, котрі перебувають у пошуках нових ідей, а також для сценаристів, які хочуть розповісти про свої ідеї та готові сценарії продюсерам. Ініціатором проведення пітчинґу виступив сценарист Сергій Касторних.