f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини

ОМКФ представляє дитячу програму спільно із «Чілдрен Кінофестом»

02.07.2016

7-ий Одеський міжнародний кінофестиваль оголосив програму «ОМКФ – дітям», до якої увійшли фільми із Швеції, Франції, Норвегії та Великобританії. Програму організовано спільно із «Чілдрен Кінофестом».

У програмі будуть показані такі стрічки:

  • «Операція “Арктика”» Грете Бое-Вол про пригоди трьох друзів в Арктиці, їх зустрічі з ведмедями та виживання без дорослих.
  • «Ми – найкращі!» Лукаса Мудіссона про трьох дівчат, які створили панк-рок групу в 1980-ті роки, не маючи ні підтримки, ні інструментів. Показ відбудеться за підтримки Посольства Швеції в Україні.
  • «Хлопчик-фантом» номінантів на «Оскар» Жан-Лу Фелісіолі та Алена Ганьоля. Це історія 11-річного супергероя Лео, який вміє літати крізь стіни та стає невидимим, і разом із другом рятує Нью-Йорк. Анімаційний фільм відкривав цьогорічний «Чілдрен Кінофест». 

Також глядачам покажуть ретроспективу анімаційної студії Aardman, що більше 40 років дивує світ. У ній буде представлено 7 кращих анімаційних фільмів студії. 

Вхід на всі покази в рамках спеціальної програми – безкоштовний.

В цьому році Фестиваль мистецтва та кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» проходив у 18 містах України та зібрав більше 30 тисяч глядачів.

У 2017 році «Чілдрен Кінофест» відбудеться з 25 травня по 4 червня.

За офіційною інформацією