f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Вітаємо продюсерку та режисерку Валерію Іваненко з днем народження!

29.04.2022

Стелла Кломінська 

НСКУ, кінознавиця, редакторка, хронологиня

ВІТАЮ ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ!

Сьогодні день народження талановитої, красивої і мудрої Валерії Іваненко.

Я б могла постити інші її фото, написати про особливості українських іменин в умовах війни... але захотілося повторити свій пост п'ятирічної давності, коли пташки ще весело співали, сонце світило яскравіше, світ був іншим, і ми насолоджувалися життям і творчістю.

Тоді під цим постом Лера написала; "Прочитала про себе і подумала, що без Володимира Іваненка, без зустрічей і підтримки багатьох чудових людей моє життя навряд чи було б таким наповненим. Саме тому я завжди з великою вдячністю згадую всіх, з ким звела мене доля."

https://www.facebook.com/klominska

Валерія Іваненко

продюсерка, режисерка

Про що я думаю напередодні цього Дня народження...

Про те, як змінили нас два останні місяці. Про те, що наше життя тепер назавжди поділено на до та після.

В дитинстві я часто чула про "до і після" від своїх бабусь, які пережили Другу Світову. Чула про бомбардування та сирени, про шпиталі, про заклеєні хрестом вікна, про здачу крові, про нестачу води та їжі, про страх за життя близьких та друзів, про поранених і вбитих на вулицях міст... Про те, як швидко вони вчилися не лише розрізняти звуки ворожих снарядів, а й вгадувати дальність їхнього польоту та заспокійливий звук ППО. А ще про те, якою тривожною буває довгоочікувана тиша...

Теперь все це увійшло і в наше життя. Все це стало частиною і нашої біографії.

Далі:

https://www.facebook.com/valeria8828

Валерія Володимирівна Іваненко — медіаменеджер, теле- та кинопродюсер. Генеральний директор продюсерської агенції «Спільна перемога продакшн». З 2008 року по 2017-й рік — генеральний директор телекомпанії «Міжнародний Слов'янський Канал», першого супутникового телеканалу на території колишнього Радянського Союзу.

Членкиня Національної спілки кінематографістів України.

Далі:

https://uk.wikipedia.org/wiki/Іваненко_Валерія_Володимирівна_(медіаменеджер)

Національна спілка кінематографістів України вітає Валерію Іваненко з днем народження! Бажаємо міцного здоров`я, гарного настрою, здійснення Ваших запланованих перспектив!