f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Помер зірка серіалу Ліквідація та автор хітів Вєрки Сердючки - актор і поет Аркадій Гарцман

24.06.2022

Пам'ять про артиста навіки залишиться в піснях, відомих кожному.

Український і радянський актор, сценарист і поет Аркадій Гарцман помер у віці 75 років. Про його смерть стало відомо завдяки його доньці, Вікторії Ароновій - на своїй сторінці в Facebook вона опублікувала прощальний пост, присвячений батькові.

Далі:

https://stars.glavred.info/umer-zvezda-seriala-likvidaciya-i-avtor-hitov-verki-serdyuchki-akter-i-poet-arkadiy-garcman-10385567.html

Національна спілка кінематографістів України висловлює співчуття рідним, друзям, колегам Аркадія Семеновича ГАРЦМАНА! Українське мистецтво, щедре на гумор, музику, анімаційну кінематографію, втратило багатогранну талановиту людину...  

Аркадій Семенович Гарцман (1 травня 1947, Київ — 23 червня 2022 р.) — радянський та український поет, сценарист та актор, автор текстів пісень, інженер.

Далі:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Гарцман,_Аркадий_Семёнович

Вікторія Аронова

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001252538372

Що стало причиною смерті актора, наразі невідомо.

Зазначимо, Аркадій Гарцман - український поет, сценарист, актор, автор текстів пісень та інженер. Знаменитість почав працювати у мистецтві після того, як його вірші стали текстами пісень до мультфільму "Острів скарбів". Окрім того, Гарцман писав тексти пісень для таких артистів, як Алла Пугачова, Софія Ротару, Євген Паперний, Вєрка Сердючка.

https://tsn.ua/glamur/pomer-vidomiy-ukrayinskiy-aktor-ta-poet-arkadiy-garcman-2095303.html