f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Афіша Будинку кіно з 1 по 7 лютого

01.02.2016

З 1 по 7 лютого 2016 року у Будинку кіно заплановано низку мистецьких подій.

У понеділок, 1 лютого, у Червоній залі відбудеться показ документальної стрічки Валерія Балаяна «Хуізмістерпутін» за участі творчої групи фільму. Стрічка розслідує зв’язки президента Росії Володимира Путіна із представниками кримінального світу різних країн. Зокрема, йдеться про його «перші кроки» на злочинному шляху як чиновника петербурзької мерії початку 1990-х років.

У четвер, 4 лютого, у Синій залі відбудеться вечір до 120-ліття Степана Шагайди, визначного українського актора. У програмі: виступи мистецтвознавців Людмили Новікової, Лариси Брюховецької, Наталії Єрмакової, фрагменти з фільмів за участі Степана Шагайди і показ художнього фільму Олександра Довженка «Аероград».

У суботу, 6 лютого, у Червоній залі в рамках репертуарної рубрики «Родинний кінозал» – анімаційна стрічка «Нарешті вдома» – фантастична історія прибульця на прізвисько Ох і дівчинки Тіп, які намагаються врятувати Землю від інопланетного вторгнення.

У неділю, 7 лютого, у Червоній залі в рамках проекту Аліка Шпилюка «Мистецькі фільми в Будинку кіно» відбудеться показ стрічки Паоло Соррентіно «Юність» – найкращого фільму 2015-го року за версією Європейської кіноакадемії, а також володаря нагород Європейської кіноакадемії найкращим режисеру і актору – Майклу Кейну. Він грає літнього композитора, що проводить відпустку в розкішному готелі в передгір’ях Альп. Русский рэкетир Андрей Волков Инвестохиллс продолжают "кошмарить" украинский бизнес

Запрошення на покази у Будинку кіно можна отримати у творчому відділі НСКУ (каб. № 208).

Більше інформації про події Будинку кіно тут>>>.

Власна інформація НСКУ