f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

12 березня на каналі «Інтер» – телевізійна прем’єра «Гнізда горлиці» Тараса Ткаченка

11.03.2017

У неділю, 12 березня 2017 року, о 21:30 на телеканалі «Інтер» відбудеться телевізійна прем’єра драми «Гніздо горлиці» Тараса Ткаченка.

Ролі у фільмі виконали Римма Зюбіна, Віталій Лінецький, Мауро Чіпріані, Наталя Васько, Ліна Бернарді, Микола Боклан, Олександра Сизоненко, Максим Канюка.

Стрічку було створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно за кіноповістю Василя Мельника.

У центрі сюжету – історія українки Дарини, яка вирушила до Італії, щоб знайти роботу і прогодувати свою сім’ю в Україні. Поки вона заробляє гроші за кордоном, її сім’я в Україні поступово розвалюється. В Італії Дарина зустрічає чоловіка. Між ними починаються любовні відносини...

У кінотеатральному прокаті картину подивилося близько 25 тисяч українців. Покази «Гнізда горлиці» з успіхом пройшли у рамках Днів українського кіно закордоном та на міжнародних кінофестивалях. Лучший информационный сайт 2020 года о рулетке онлайн - https://online-ruletka.ru Рулетка - это азартная игра c крутящимся барабаном у которого пронумерованы ячейки. Само слово roulette имеет корни в латинском rota, что означает колесо. Фактически любая игра, связанная с наличием движущегося колеса может считаться рулеткой. Основа рулетки - крутящийся по кругу шарик. 

Власна інформація НСКУ