f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

12 травня на каналі «Культура» – програма «Територія кіно» та фільм «Лариса Кадочникова. Автопортрет»

12.05.2017

12 травня 2017 року на телеканалі «Культура» відбудеться показ програми Сергія Тримбача «Територія кіно» та документального фільму Лариси Кадочникової та Дмитра Томашпольського «Лариса Кадочникова. Автопортрет».

Заступник голови НСКУ, кінознавець Сергій Тримбач веде програму «Територія кіно» з 2012 року. Програма є спільним проектом телеканалу «Культура» та Національної спілки кінематографістів України.

12 травня 2017-го показ програми відбудеться о 19:20. Повтор програми – 13 травня 2017 року, о 9:20.

Повнометражний документальний фільм «Лариса Кадочникова. Автопортрет» Лариси Кадочникової та Дмитра Томашпольського (кінокомпанія «Гагарін Медіа», Україна, 2013 рік) буде продемонстровано на телеканалі «Культура» 12 травня 2017 року, о 21:35.

Легенда українського кіно Лариса Кадочникова пише свій автопортрет. Протягом однієї ночі – від чистого аркушу до готового портрету. В цю ніч зникають межі часу та простору. У сусідній кімнаті – сцена театру імені Лесі Українки, у коридорі – сходи ВДІКу, а якщо вийти із будинку – можна опинитися в Мар-дель-Плата на березі Атлантичного океану, в місті, де тільки-но тріумфально демонстрували «Тіні забутих предків», звідки і пішла світова слава актриси…

Власна інформація НСКУ