f y
Національна спілка кінематографістів України

Інтерв’ю

Чотири роки НСТУ: чи вдалося реформувати контент Суспільного

02.02.2021

Аналізуємо, наскільки вдалося реалізувати стратегію розвитку НСТУ за чотири роки роботи першого керівництва Суспільного.

Ольга ЖУК

2021-й рік несе зміни для Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ), оскільки 19 січня спливли каденції більшості складу наглядової ради, а в травні завершується строк повноважень чинного правління. Попереду – вибори нових керівних органів НСТУ. «Детектор суспільного мовлення» проаналізував, що вдалося, а де потрібно було краще попрацювати першому керівництву Суспільного мовника.

Для аналізу ми взяли за основу стратегію розвитку НСТУ (у частині реформування контенту), з якою Зураб Аласанія переміг на конкурсі на голову правління Суспільного мовлення. Також ми поговорили з головою правління НСТУ Зурабом Аласанією, членами правління Олексієм Паничем і Дарією Карякіною, медіаюристом Ігорем Розкладаєм, заступником директора Центру демократії та верховенства права.

Про чотири роки діяльності одного з керівних органів управління Суспільного – наглядової ради – читайте в нашому інтерв’ю з головою наглядової ради НСТУ Світланою Остапою.

Далі:

https://stv.detector.media/zakonodavstvo/analiz/chotiri_roki_nstu_chi_vdalosya_reformuvati_kontent_suspilnogo/