f y
Національна спілка кінематографістів України

Інтерв’ю

Дебют режисерки Соломії Томащук "Між нами"

29.07.2022

кіно-театр.ua

Так, будь-яку подію зараз в Україні неможливо відділяти від подій війни. Куди більше, зростає відповідальність за кожен вчинок, - і хоч основні ресурси держави йдуть на спротив, на підтримку збройних сил, культурний фронт не менш важливий. Мабуть, тому і такою в чомусь є передпрем’єра стрічки Соломії Томащук «Між нами», яка є дебютною роботою режисерки, і творча зустріч з виконавицею однієї з головних ролей Ірмою Вітовською 26 липня 2022 року. Сама зустріч організована культурним осередком «Кіноспільнота» і пройшла під девізом «Українська акторка та її «фронт».

Далі:

https://kino-teatr.ua/uk/review/mj-nami-5366.phtml

Oksana Voitenko

"Між нами" - це новий український фільм, повнометражний дебют режисерки та авторки сценарію Solya Tomashchuk, і дуже яскраве кіно-враження за останній час!

Впевнена, кожен зможе для себе потрактувати цю історію, розказану творцями фільму дуже візуально, ритмічно та інтригуюче.

Для мене це історія про те, що на кожного маніпулятора знайдеться іще жорстокіший і цинічніший маніпулятор. І я відчуваю захват від того, що в нашому кіно зявляються такі сильні, неоднозначні і правдиві персонажі, яким і співчуваєш, і ненавидиш однозначно.

Далі:

https://www.facebook.com/oksana.voitenko.7

https://www.youtube.com/watch?v=-4-uqOy0BhE

https://www.facebook.com/betweenusfilm/