f y
Національна спілка кінематографістів України

Інтерв’ю

Автор кінореконструкції «Область Героїв»: «Мета цього фільму – прокричати усьому світові, наскільки героїчні українці»

20.11.2022

Олексій Комаровський – про те, у чому унікальність стрічки «Область Героїв», про патріотизм і найвищі цінності українців.

24 листопада в кінотеатрах України стартують покази фільму «Область Героїв». У центрі розповіді – вчинки волонтерів Київщини, які рятували життя українців під час окупації в Гостомелі, Бучі, Ворзелі, Ірпені та інших містах і селах. Автори стрічки визначають її жанр як «кінореконструкцію реальних героїчних історій», адже волонтери зіграли тут самих себе, відтворивши справжні події.

Mind поспілкувався з автором і генеральним продюсером «Області Героїв» Олексієм Комаровським про те, як виникла ідея реконструювати роботу волонтерів у кінофільмі та яка мета цього задуму, про комерційну складову стрічки й те, чому вже відомі українцям пісні «Вільні Люди» гурту «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» і «Думи» у виконанні DOROFEEVA та Артема Пивоварова обрали саундтреком для «Області Героїв».

Далі:

https://mind.ua/publications/20249558-avtor-kinorekonstrukciyi-oblast-geroyiv-meta-cogo-filmu-prokrichati-vsomu-svitovi-naskilki?fbclid=IwAR2JAdvpa7ZefCXc8MJz5Psp9AfppZq-hXOwywAwo4z_hmqqA5VFTZmG7Yk