f y
Національна спілка кінематографістів України

Вiдео

Вийшов трейлер комедії Романа Ширмана «Тепер я буду любити тебе»

16.11.2015

16 листопада 2015 року вийшов перший трейлер українсько-грузинської комедії Романа Ширмана «Тепер я буду любити тебе». 

Дистриб’ютором фільму, створеного за підтримки Державного агентства України з питань кіно, є компанія «B&H Film Distribution». Стрічка виходить у вітчизняний прокат 31 грудня цього року.

;

Українськими продюсерами фільму виступили Володимир Козир та Олена Фетісова, кіностудія «Інтерфільм». Грузинським партнером став Лаша Халваші, компанія «Артізм ЛТД».

Фільм знято заслуженим діячем мистецтв України, заступником голови НСКУ з творчих питань Романом Ширманом за власним оригінальним сценарієм.

Головні ролі виконали народні артисти України Богдан Бенюк та Ольга Сумська, а також молоді українські та грузинські актори Кристина Кісельова, Аріна Анпілогова, Роман Луцький, Георгій Маскарашвілі.

Головний герой стрічки «Тепер я буду любити тебе» Мішель – модний ресторатор, успішний бізнесмен і чоловік у розквіті сил. Здається, удача посміхається йому скрізь і завжди. Аж раптом на Різдво його життя перевертається з ніг на голову – красуня-дружина йде до іншого… Саме тоді розпочинається закручена колізія цієї дивовижної романтичної історії. Випадкове знайомство із дівчиною, в якої зараз теж проблем в коханні вистачає, змушує Мішеля задуматися: це фортуна чи може чийсь хитромудрий план. Їхні історії переплітаються, доля продовжує іронізувати, а кохання грається з ними і веде за своїм власним сценарієм. На новорічні свята час повірити у справжні дива.

Фільм в каталозі B&H тут>>>.

Офіційна веб-сторінка фільму – на сайті кіностудії «Інтерфільм»

Сторінка на Фейсбук тут>>>.

Власна інформація НСКУ